Makeblock mBot Ranger

IZDVOJENO

Makeblock mBot Ranger

Šta je mBot Ranger?

mBot Ranger je napredna verzija mBot-a, koja dolazi sa 3 unapred podešena oblika, za tri puta zabavnije učenje! Od izgradnje i rada do programiranja, Ranger omogućava deci da dobiju STEAM obrazovanje na jednostavan i zabavan način. Ranger takođe dobija decu na programiranju robota, napredujući sa njima dok oni rastu i razvijaju svoje sposobnosti rešavanja problema.

 

mBot Ranger – Robot za decu je 3u1 STEAM edukativni robot koji podržava 3 oblika: robot tenk, automobil za trke na tri točka i samobalansirajući automobil. Program i kontrola mBot Rangera vrši se putem iPada, tableta, ili laptop za početak vašeg istraživanja!

25.600,00 rsd

  • Opis
  • Dodatna informacija
  • Recenzije (0)

Opis

Što je mBot Ranger?

mBot Ranger – Edukativni Robot za decu je 3u1 STEAM edukativni robot koji podržava 3 oblika: robot tenk, automobil za trke na tri točka i samobalansirajući automobil. Program i kontrola mBot Rangera vrši se putem iPada, tableta, ili laptop za početak vašeg istraživanja!

Off-Road Land Raider

Pošto se radi o off-road robot tenku, Land Raider je dizajniran za vožnju po raznim terenima za razliku od drugih robotskih vozila.

Poletni Raptor, Predator

Pretvorite svoj Land Raider jednostavnom transformacijom u Poletnog Raptora. Trkači automobil na tri točka koji je brz i okretan kao raptor koji hvata svoj plen.

Samobalansiraju nervozna ptica

Pametni samobalansirajući automobil koji zadržava svoj ravnotežu vožnjom ravno ili stojeći uspravno pa čak se i naginje u krivini.

Moćna upravljačka ploča

Sadrži najnoviju Me Auriga matičnu ploču razvijenu na temelju otvorenog koda Arduino Mega 2560 mikrokontrolera. Ona omogućuje spajanje 5 senzora i 10 dodatnih portova koji omogućuju dodavanje više funkcija po potrebi.

Grafičko programiranje sa PC-ja (Kreirajte sopstveni program pomoću jednostavnih blokova za drag-and-drop)

mBot Ranger je potpuno kompatibilan sa mBlock programom koji je platforma za grafičko programiranje bazirana na Scratch 2.0 open source kodu. On omogućuje korisniku jednostavno programiranje projekata i lakšu primenu putem “uhvati i pusti” grafičkih blokova.

iPad/Tablet Programiranje

Uz PC programiranje, mBot Ranger podržava programiranje putem iPada i tableta sa jednostavnom-za-upotrebu Aplikacijom – Makeblock HD. Istražujte sa mBot Rangerom korišćenjem već gotovih projekata, ili razvijte vlastite.

Wireless Kontrola

Makeblock HD sadrži zabavne projekta koji omogućuju momentalnu interakciju s korisnikom. Pritisnite dugme kako bi kontrolisali mBot Rangera i krenite se zabavljati.

Besplatni Online Kursevi

Makeblock pruža 16 poglavlja u svojim kursevima za grafičko programiranje Rangera, pomažući deci da uživaju u programiranju raznih scenarija putem igare korak po korak.

Lako spajanje

Moduli u setu su opremljeni sa RJ25 portovima koji su vrlo jednostavni za spajanje. Samo spajanjem modula zajedno, robot se može sastaviti na vrlo brz naćin. Sve spajanje je jednostavno i vrlo uredno.

Beskonačno proširivanje

Potpuno kompatibilan sa Makeblock platformom (sa 400 delova), omogućujući Vam da razvijete više projekata i ideja dodavajući Makeblock dijelove na Ranger ili da istražujete stotine drugih besplatnih projekata za više zabave.

Specifications
Software and programming PC-mBlock; iPad/Tablet – Makeblock
Arduino IDE
Main Control Board Arduino Mega 2560, 256KB flash memory, 8KG SRAM, 4KB EEPROM
Sensor 2 x Light sensor
1 x Sound sensor
1 x Gyroscope
1 x Temperature sensor
1 x Ultrasonic sensor
1 x Line follower
Speaker 1 x Buzzer
Battery 6 x AA battery (not included)
Motor 2 x 400 RPM Encoder Motor
Wireless Communication Bluetooth/2.4G
Dimensions 200 x 165 x 120mm (7.78 x 6.49 x 4.71inch) Max.
Weight 1600g (56.44oz)

Dodatna informacija

Proizvođač

Makeblock

Uzrast

8+ godina

Recenzije

Nema još uvek komentara.


Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Makeblock mBot Ranger”