Makeblock Codey Rocky

Makeblock Codey Rocky

Napišite svoju prvu liniju koda

Codey Rocky kombinuje hardver sa softverom, omogućavajući deci da uče o programiranju dok se igraju i stvaraju. Koristeći mBlock, softver koji podržava programiranje uz pomoć blokova i Python programiranje, Codey Rocky uzima decu u ruke i vodi ih u svet avangardne tehnologije sa ugrađenim AI i IoT funkcionalnostima, pružajući im konkurentsku prednost u AI eri.

14.590,00 rsd

  • Opis
  • Dodatna informacija
  • Recenzije (0)

Opis

Šta je to Codey Rocky?

Codey Rocky je robot kojeg možete programirati, a namenjen je STEAM obrazovanju. Omogućava zabavno iskustvo programiranja za decu od 6 godina.

Početnici mogu jednostavno započeti sa programiranjem zahvaljujući lakom korišćenju robotskog hardvera sa softverom za programiranje, mBlock 5, koji sadrži programske blokove. Sa samo jednim klikom svoj vizualni kod možete pretvoriti u Python kod.

mBlock 5 podržava AI i IoT funkcionalnosti dajući deci pristup veštačkoj inteligenciji i IoT-u. Uz mBlock 5 deca razvijaju potrebne veštine kako bi bila kompetentna u današnje vreme inteligencije.

Codey je kontroler sa različitim senzorima i ugrađenim glavnim kontrolerom spremnim za programiranje. Može se samostalno koristiti uglavnom za ispunjavanje i rešavanje nastavnih zadataka.

Rockey predstavlja šasiju koja može raditi samo u kombinaciji s Codey-jem. Sa Rocky-jem možete prepoznavati boje, izbegavati prereke, pratiti linije, itd.

 

2 u 1 – Inovativni dizajn u strukturi

Pametni Codey

Integrisan sa preko 10 programabilnih elektroničkih modula, Codey Rocky ima više funkcija nego što ih privlači oko.

Agilni Rocky

Codey Rocky ne samo da će se vrtjeti i slediti linije već će i obilaziti prepreke, čineći stvaranje još zabavnijim.

Programiranje je jednostavno kao i igranje sa blokovima

mBlock odlikuje se mnogim moćnim funkcijama i obećava puno iskustva; programiranje je jednostavno kao sastavljanje blokova – svako ko čita, može naučiti da programira. Takođe struktuiramo proces učenja u nizu igara različitih nivoa, čineći programe pune zabave dok deca napreduju kroz ove igre.

Pređite na Python jednim klikom za napredno učenje programiranja

Python je programski jezik koji se široko koristi u prvom planu tehnološkog napretka kao što su AI i analiza podataka. Pomoću mBlock softvera za učenje naprednijeg programskog jezika, deca mogu ili direktno kodirati u Python-u ili zameniti svoj pisani program na bazi blokova u Python.

Preko 10 elektronskih modula koji će pomoći vašoj deci da svoju maštu pretvore u stvarnost

Opremljen sa preko 10 elektronskih modula, uključujući senzor zvuka, senzor svetlosti i LED tačkasti matrični ekran, Codey Rocky je riznica zabave koja pušta muziku, prati svetlost, oponaša izraze lica i još mnogo toga uz lako kodiranje, osnaživanje dece sa veštine da svoju maštu pretvore u stvarnost i dožive zadovoljstvo od svojih dostignuća.

IR predajnik / prijemnik: omogućava komunikaciju s više robota i omogućava infracrveno daljinsko upravljanje električnim uređajima.

Gear Knob: podešava jačinu zvuka i promenljive

LED displej: prikazuje različite obrasce i RGB svetlosne efekte.

Žiroskop sa 6 osa: otkriva nagibe, trzaje i uglove skretanja, korisne u dizajniranju somatosenzornih trikova za koje su potrebni nagibi i trzaji.

RGB LED indikator: može se slobodno programirati za podešavanje boje RGB indikatora, što Codei Rocki čini još zabavnijim i izražajnijim.

Glasovni senzor: otkriva nivo okruženja i zvuka u kretanju.

Senzor svetlosti: otkriva intenzitet svetlosti okoline.

Tasteri: mogu se programirati za prilagođavanje.

Infracrveni senzor u boji: otkriva boje, izbegava prepreke, izračunava udaljenost i omogućava krstarenje.

 

Kompatibilan sa Makeblock Neuron

Codey Rocky je dizajniran da bude kompatibilan s Makeblock Neuron i LEGO® delovima kako bi vam omogućio realizaciju svih vaših ideja. Pogo Pin konektori na Codey-ju i Rocky-ju dopuštaju širenje pomoću Makeblock Neuron-a.

Dođite do AI – vašeg ključa za otključavanje doba vrhunskih tehnologija

mBlock softver podržava AI funkcionalnosti, uključujući prepoznavanje slike i glasa, kao i duboko učenje. U saradnji sa Codey Rocky, mBlock omogućava deci da se prvi put suoče sa vrhunskim tehnologijama. Kroz igre i primenu, oni će moći da nauče o logičkom razmišljanju i principima koji stoje iza AI, kao i kako da komuniciraju sa mašinama, koji su svi bitni dok se pripremaju za dolazak AI starosti.

 

 

 

Dodatna informacija

Proizvođač

Makeblock

Uzrast

6+ godina

Recenzije

Nema još uvek komentara.


Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Makeblock Codey Rocky”